Verantwoord Afvallen

Home » Verantwoord afvallen » Verantwoord Afvallen

Wil je verantwoord afvallen?

Een verantwoord en veilig gewichts verlies programma moet de volgende functies bevatten:

Het dieet moet veilig zijn. Het moet alle van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH’s) voor vitaminen, mineralen en eiwitten bevatten. Het gewichts verlies dieet moet laag in calorieën (energie) zijn, alleen niet in essentiële levensmiddelen.

Het gewichts verlies programma moet gericht zijn op een traag, vast gewichtsverlies, tenzij u denkt dat uw gezondheidstoestand zou profiteren van sneller verlies van gewicht.

Met de meeste diëten is er snel zichtbaar resultaat tijdens de eerste 2 weken, dit verlies is grotendeels vloeistof. Dit snelle verlies van vocht komt er weer bij wanneer u naar een normaal calorie dieet terugkeert. Het effect van reguliere diëten is dus vaak beperkt.

Vraag jezelf af; Wil ik nu veel afvallen of wil ik blijvend afvallen?

Wil je veel afvallen in relatief korte tijd? Dan is Het Mentale Dieet van Katja Callens een absolute aanrader. Veel mensen zijn u voor gegaan met dit dieet en zijn er erg positief over.

Wil je er zeker van zijn blijvend af te vallen, dan is Het Mediterraan Dieet Plan een betere optie. Het bevat gezonde en lekkere gerechten uit de Zuid Europese keukens en bewijst keer op keer een positief effect te hebben op je gewicht en gezondheid.

Mediterraan-Dieet-Plan


Comments are closed.

Volg ons ook op Twitter

Can not get latest tweets

Like Mediterraan Dieet

Mediterraan Dieet.net
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor