Gezonde Gewoontes 3-DVD set

Zo Wordt Je Slank Door Het Gebruik Te Maken Van Gezonde Gewoontes.

Veel vrouwen willen slank zijn. Misschien ben jij er daar een van. Misschien ga je binnenkort trouwen en wil je lekker comfortabel in je trouwjurk passen. Of misschien wil je er gewoon super uitzien (en je zo voelen) in je zwempak of bikini.

Wat jouw reden om slank te worden ook is, er zijn een aantal dingen die je kunt doen om slank te worden en toch gezond te blijven. Lees verder om deze uit te vinden.

Het eerste wat je onder de loep moet nemen zijn je eetgewoontes. Dit is belangrijk omdat je eerst uit zult moeten zoeken wat niet voor je werkt. Als de eetgewoontes die je nu hebt je te dik maken terwijl je slank wilt zijn, dan is het logisch dat je iets in je eetgewoonten zult moeten veranderen. Als iets niet werkt, verander het dan.gezonde-gewoontes-3-DVD-set

In de Gezonde Gewoontes 3-DVD set van Jesse van der Velde leer je precies wat je wel en niet zou mogen eten en krijg je veel recept ideeën. Je leert hier de theorie praktisch in je leven te integreren.

Gezonde Gewoontes 3-DVD set

Wij hebben een aantal van onze eigen tips op een rij gezet, waardoor je gezonde gewoontes toe kunt passen in je levensstijl.

1. Beoordeel je huidige eetgewoonten

Houd voor een week een overzicht van je eetgewoonten bij. Dit overzicht zal daarna de volgende informatie bevatten:

– Wat je eet

– Hoeveel je eet

– Wanneer je eet (noteer de tijden) – je wilt weten wat de tijden tussen je maaltijden en snacks zijn.

– Waarom je op die tijden eet – is het omdat je honger hebt, of ben je aan het ‘comfort eten’?

– Hoe je je na het eten voelt – lekker verzadigd of opgeblazen en volgepropt

– Hoeveel glazen water je elke dag drinkt

Als je eenmaal je huidige eetgewoonten hebt ontdekt, dan zal je er achter moeten komen welke van deze gewoonten je afvalpogingen aan het saboteren zijn. Dit zijn degene die je wilt veranderen. Hierover later meer.

2. Het Zetten van Doelen

Besluit op een gewichtsdoel. Het zou ook kunnen dat je je vooruitgang graag in taille- en heupmetingen wilt meten. Neem de aanpak die voor jou het beste is.

Vorm een mentaal plaatje van jezelf van hoe jij er uit wilt zien. Doelen zijn sterker en meer krachtgevend als we deze visualiseren.  Houdt dit mentale plaatje te allen tijde vast.

LET OP: Gezond eten is niet het enige wat je zult moeten doen om slank te worden. Je zult fysiek meer actief moeten worden (lees ‘sporten’) bovenop het gezonde eten om permanent af te vallen. Dit artikel gaat over het gezond eten deel.

3. Actie Plan

Nu dat je weet wat je ideale maat is, heb je een doel om naar toe te werken. Je zult nu een actieplan moeten maken die je helpt met het bereiken van je doel.

Om je te helpen met het besluiten van wat een goed plan is – rekening houdend met het feit dat eten een plezier zou moeten zijn – zal je jezelf de volgende vragen moeten vragen.

– Van welk gezond eten houd ik?

– Hoe lang duurt het voordat ik na een maaltijd weer honger krijg? De meeste volwassenen krijgen na ongeveer 3 tot 4 uur na een maaltijd weer trek.

– Eet ik alleen als ik honger heb? Hint: Dit zou je wel moeten doen.

– Hoe kan ik verzadigd blijven? Drink veel water. Wetenschappers adviseren tussen de 6 en 8 glazen water per dag. Je lichaam heeft het nodig en het helpt je om verzadigd te voelen.

Met deze vragen in het achterhoofd, is het tijd om een actieplan te maken en om een overzicht van je dagelijkse vooruitgang bij te houden. Dit nieuwe overzicht zou dezelfde kolommen als je oorspronkelijke ‘huidige eetgewoonten’ overzicht moeten hebben. Op deze manier kun je elke verbetering bijhouden en deze vieren.

Bij het beslissen van welke acties je moet nemen, zal je terug moeten refereren naar de oorspronkelijke beoordeling van je eetgewoonten.  Besluit welke gewoontes je gewichtsverlies voorkomen. Bedenk alternatieve gewoontes die je slank zullen maken waar je aan wilt werken.

Deze nieuwe gewoontes zullen je ‘target’-mijlpalen worden op weg naar een ideaal lichaam.

4. Neem Actie

Om gezonde diëten te maken, zal je met kleine veranderingen moeten beginnen.

Maak niet in een keer te veel veranderingen. Zet voor jezelf hoofddoelen zoals ‘Ik wil 8 glazen water per dag drinken’ en zet daarna wat kleinere doelen op die je helpen met het bereiken van je hoofddoel.

Gebruik makend van het voorbeeld hierboven, zou je als klein doel bijvoorbeeld: ‘Ik zal een extra glas water na elke maaltijd drinken’ kunnen nemen. Wanneer je je doelen in kleinere doelen opsplits, zullen deze niet meer zo lastig te behalen lijken. Ze zullen juist binnen handbereik lijken, waardoor je je geneigd voelt om deze doelen ook te behalen.

Kies eten dat je regelmatig zal eten. Wees er zeker van dat dit ook eten is waar je van houd.

Eet ongeveer 5 of 6 keer per dag een kleine portie t.o.v. dagelijks drie grote maaltijden. Dit helpt je om je metabolisme hoog te houden en dat helpt je weer om natuurlijk af te vallen.

5. Zo Blijf Je Gemotiveerd En Zal Je Gezond Blijven Eten

– Geloof in jezelf en accepteer de verantwoordelijkheid voor je gezondheid en voor de manier waarop je lichaam er uit ziet.

– Geef jezelf elke keer dat je een klein doel hebt bereikt een beloning. Vier deze kleine overwinnen – wacht niet totdat je een bult gewicht hebt verloren voordat je jezelf beloont. Maak de reis aangenaam door jezelf te belonen wanneer je gezonde-gewoontes-3-DVD-setvooruitgang boekt.

– Onthoudt wat je wilt bereiken – herinner jezelf eraan hoe prachtig en gezond je lichaam elke dag als gevolg van je nieuwe eetgewoonten wordt. Elke kleine stap in de juiste richting is een stap dichter bij je hoofddoel.

Met een helder doel, een haalbaar actieplan en wat tips om gemotiveerd te blijven, zal je zien dat het gemakkelijk is om nieuwe eetgewoonten te ontwikkelen die je tegelijkertijd slank en gezond houden.

Op je nieuwe, gezonde eetgewoonten!

Gezonde Gewoontes 3-DVD set


Volg ons ook op Twitter

Can not get latest tweets

Like Mediterraan Dieet

Mediterraan Dieet.net
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor